zondag 30 december 2007

Beau (Robin of the Foremost Stream)

Beau, vader van Gemma,Ginger,Vitta en Cartouche.Geboren in Nederland en samen met zijn zus Belle bij ons de meute komen versterken. Een stabiele karakter, een zalige rustige reu die nooit enige fratsen heeft uitgehaald,zijn zus Belle deed dat wel mee voor hem. Elke dag een dikke knuffel en hij is de hemel te rijk.
Heeft zijn punten dik binnen gehaald op wedstrijden. Heeft mooie keurverslagen.
Als ie wat in zijn kopke heeft dan maakt ie ons dat wel duidelijk.
Wanneer we vertrekken met de wagen kan ie een lawaai maken, zijn klep dicht houden kan ie dan echt niet, net alsof die wagen daar sneller van zal rijden.


Oefenen met de meute

Elke week proberen we minstens èènmaal met de gehele meute te trainen,niet alleen voor de conditie van de honden maar ook de onze moet onderhouden worden.
Moeilijk voortestellen maar hieronder bevinden zich de honden.


De omgeving wordt grondig afgesnuffeld.Neus tegen de grond zo hoort het.

Damens aan de kant .... de mannen zullen eens van katoen geven.


Zwart wordt je er van.

En heel moe.

Nog steeds even hectisch

Na de woelige Kerstdagen krijgen we even woelige nieuwjaarsdagen, de teefjes blijven ordinaire straatmadelieven,Zoë is aan 't uitbollen maar Yessie heeft zich aangesloten bij de groep die in afzondering moet gehouden worden.
Mijn mannen worden gewoon gek gemaakt want wie dacht dat teefjes nette dames van stand waren moet eens een bezoekje brengen het zijn echte lichtekooien, en trekken al hun registers open om toch maar aan een vrijage te komen.
Gelukkig zullen de hormonen min of meer in balans zijn voor de reis naar Italië.
Voor iedereen een gezond en fijn 2008.