vrijdag 7 november 2008

Betere tijden

Neen de afgelopen maanden waren niet zo vrolijk. Het nieuws dat er een 1° kleinkind opkomst is bezorgde me natuurlijk wel iets om naar uit kijken. De eerste zorgelijke maanden zijn voorbij en we kijken telkens of die buik wel wil groeien :-))
Ik heb het heel moeilijk gehad door een hernia die niet wil genezen en die me heel veel pijn bezorgde vooral mijn beide benen wilden niet meer mee. Gelukkig gaat het nu dankzij een cortisonenkuur heel wat beter. En doordat ik nu beter en meer kan bewegen raak ik mss uit de visieuse cirkel uit.In elke geval heb ik mijn zin 'in' terug. En vooral de dogs merken het verschil niet altijd ten goede want ik ben terug in enkele tellen bij diegene die wat op zijn of haar kerfstok wil halen. Ben er achter gekomen wie nu toch telkens die kastanjes opeet en de schillen voor mij achter laat = Gemma vind dit dus een lekkernij terwijl de kanstanjes eigelijk als decoratie bedoeld waren in een schaal op een bijzettafel.

We gaan ook meer en langer op wandel en dat is natuurlijk naar hun zin.


Morgen start onze eerste wedstrijd de jonge garde mag hun kunnen vertonen alles staat klaar om strakjes te vertrekken. Enne dit wordt natuurlijk goed in de gaten gehouden ze hebben er een 6°, 7° zintuig voor ..... ik dacht dat ik nog zo sneaky was geweest met alles bij elkaar te zoeken, zaken ongemerkt naar de wagen te verhuizen .....
Diepe rust zo lijkt het maar al mijn bewegingen worden geregistreerd een soort van Big Brother maar dan op z'n beagles.