zondag 23 november 2008

Beagle(sneeuw)pret

Ja voor ons beagles is 't pret. Neen niet op een andere locatie maar hier thuis in onze eigen tuin.Sinds vanmiddag is 't aan 't sneeuwen en er ligt al een aardig laagje. Hierdoor ziet de tuin er anders uit,deze ruikt ook veel interessanter. Elk plekje,elke cm onderzoeken we heel zorgvuldig. Hmmm lekker al die vreemde geuren en net als met de wind krijg we de kolder in onze kop. Dus regelmatig ziet ze de sneeuw omhoog stuiven. Wij jonge honden vinden dit witte koude tapijt op de grond een reden om goed rond te 'crossen'. We kunnen ons maar ergens aan moe maken.
't is ongelooflijk leuk hier en dat kunnen we niet gek genoeg tonen. Ze heeft dus al heel wat afgelachen met onze kolderkuren. Maar zelf buiten mee spelen ja af en toe krijgen wij zo'n witte bal voor onze neus en dan schrikken we (nou ja) en kijken eens achterom maar net als wij met de neus in de sneeuw de geur opsnuiven vindt ze 'iets' te ver gaan. Eigenlijk was de planning om met een kennis een 'ommetje' te maken op onze vertrouwde plek, doch ze is een angsthaas ipv. een sneeuwhaas en durft niet de weg op met de wagen door die witte vlokken. We vergeven het haar daar de tuin zeker zo leuk is nu.
Vanmorgen heeft ze een 'knipding' meegebracht om onze vorderingen vastteleggen tijdens onze wandelingen maar nu zijn het onze kolderkuren die ze heeft gekiekt alleen is ze één belangrijk stukje vergeten nl. de stick om de foto's over te zetten naar de pc. TYPEREND voor haar kaas met gaatjes geheugen. Dus de foto's van onze beaglepret volgen één d'er dagen.