donderdag 11 december 2008

Update Vita

Vandaag de eerste foto's van Vita doorgekregen .... vreselijk ... ze heeft zo goed als niets gegeten in die 10 dagen. Everzwijn, ree en hert is een beetje te groot voor een eenzaam beagletje. Ik schrok toch wel eventjes zo mager dat ze is. Ze krijgt nu elke dag beetje bij beetje wat voer want een volle bak is ook weer teveel van 't goede. Ze wordt prima verzorgt daar hoef ik me geen zorgen om te maken, ze mag het huis delen met 2 andere honden. Nouga de blonde terriër en Perle een braque d'Auvergne ook een vondeling die 2 jaar geleden naast de snelweg is gevonden ook helemaal uitgehonderd en van slag en die zoals wij dat zeggen met haar gat in de boter is gevallen ten huize Molard.
Als alles hier is geregeld vertrek ik zaterdag met mijn jongste zoon naar Arc en hopen wij 's avonds terug thuis te zijn met mijn Vita veilig en wel.
Ik zal zo blij zijn haar terug te hebben en ja ik zou haar graag vermanend toespreken en haar wijzen op de gevaren van er alleen op uit te trekken maar of dit voorval de passie van die neus gaat temperen ??? ik geloof het niet. Of beter ik weet zeker van niet.
Beagles het blijft een uitzonderlijk ras je moet leren leven met die zelfstandigheid zoniet begin er dan niet aan.
Ik hoop alleen dat ik mijn portie 'paniek' voor vele jaren heb gehad.