dinsdag 18 november 2008

extra's

Ja wij de jonge bende krijgen extra training want ZE wil nooit meer die schaamte doorstaan van onze 1° wedstrijdstunt. Dus gaan wij extra de hort op gesteund door enkele anciennes. Vandaag was het de beurt aan Cartouche en Vitta om ons jonge Hooligans onder de bramen te krijgen. Voor Nina (leeftijd genoot maar andere familienaam) is er niets aan de hand. Die uitsloofster wringt en woelt zich onder de bramen alsof ze eronder geboren is. Wij 2 beagles uit goed huize vegen onze pootjes aan haar wensen ZE mag zelf op handen en voeten onder de struiken en door de bramen kruipen, volgen doe we NIET
Het eerste kwartiertje krijgen we altijd krediet dan mogen we de noodzakelijke opwarm en streth oefeningen doen zoals elke sportfanaat weet HEEL belangrijk. Dan ontstaan dus wilde achtervolgingen achter elkaar, ff leuk de boel opjutten.Vandaag dus niet anders Nina en Vitta gingen beiden luid geven onder de bramen ja en dan willen wij toch moeite doen om de boel daaronder te verkennen met onze neus.
Lang hielden we dit echter niet vol en aldra dachten we weer aan de grootse vrijheid.
We kennen alle dreigementen ondertussen die ze in de loop d'er jaren heeft opgespaard en die ze ons voorhoudt van geen eten vandaag tot het dreigement van de salamiworst ....... ach ze meent het toch niet en we weten best hoe ver we kunnen gaan dat horen we wel in haar stem.
Vandaag dus na 't ff stuiteren ons behoorlijk gedragen (enfin het kan beter meer 't kan ook slechter).
We hebben dus (h)eerlijk gerund achter konijn en die kan het navertellen want die zat na een korte run veilig in zijn hol, we hebben haar keurig verteld waar dat was en toen vond zij het welletjes. Op de terugweg was er niet veel te bespeuren, we kregen wel een meevallertje, een visser die blijkbaar zijn brood niet luste had dit voor ons achtergelaten ... hmmm lekker !! en dank je wel, hadden we dat al gehad want ze had vantevoren nog gedreigd met 'geen eten' vandaag als 't niet ordentelijker kan. Na de rit toch nog lekkers gehad en daarna languit op de bank ... ohh !!! wat kan het leven van een beagle toch hard zijn.
Voorlopig geen foto's beschikbaar, neen niet dat wij niet fotogeniek zijn maar ons vrouw heeft haar toestelletje laten vallen en 't is naar de haaien ..... we hebben haar horen mompelen dat er dit jaar op haar lijst maar 1 ding zou komen te staan. Wij vragen ons af welke lijst ze bedoeld ???? de ZWARTE lijst ???