zaterdag 15 november 2008

Goede daad

Vanmorgen Ingrid aan de lijn was een tijdje geleden dat we elkaar nog gesproken hadden dus zette me al schrap voor een 'lange' klets. Ik ben Dustin kwijt sinds gisteravond, hij is uit de tuin verdwenen en nog steeds niet terug. Nu vind ik elke uitvlucht goed om mijn strijk terug optebergen maar deze niet.
Heb je de gebruikelijke kanalen al verwittigd ? Ik ben binnen een half uurtje bij je en dan gaan we verder zoeken. Toen ik uit de auto stapte stond ze me al optewachten en vertelde dat hij wss was gevonden zo'n 6 km verderop.
En idd daar had een vriendelijke ziel tijdens de wandeling met haar honden Dustin gevonden midden in de velden. Blij weerzin dus alleen hij had wel wat meegemaakt, schaafwonden en wat moeilijk lopen deed ons vermoeden dat hij mss wel eens een aanvaring met een auto had gehad. Dus meteen maar doorgereden naar de dierenkliniek in Eersel. Nu is meerijden met Ingrid voor mij hetzelfde als in een of andere roetsjbaan zitten :-) ik zit constant mee te remmen en wordt van links naar rechts gecatapulteerd. "Madamme kan het wat kalmer of ik zal je eens ... !!!" Ja en die wraak kreeg ik in de dierenkliniek. Bij het onderzoek van Dustin kreeg Ingrid het heel warm en voelde zich niet echt lekker, blijf jij maar op de stoel zitten ik blijf wel bij Dustin aan tafel want ook deze was nog (een beetje) onder de indruk. Niet gegeten, een hele nacht spanning van waar hangt ie uit ...... ik had meer aandacht voor Dustin het verloren schaap dan voor dat andere schaap :-) en toen ging ze bijna helemaal onderuit.
Gelukkig blijkt het met Dustin meetevallen en Ingrid die was er na wat frisse lucht en een suikerdrankje ook weer bovenop. De terugrit in een 'iets' rustigere rijstijl ze weet nu dat ik meer meedelijden heb met een 4-voeter dan met een 2-voeter :-))