vrijdag 21 maart 2008

werken

Het bloggen is ff naar de achtergrond verhuist vanwege voorjaarsklussen en de kids.
De woonkamer heeft een andere kleur, schilderijtjes en nieuwe gordijnen moeten hun plaatsje nog krijgen en dan kan ik rustig genieten van een opgeknapt huis.
De 2 oudste zonen zijn met hun vriendin een eigen nestje aan het opknappen. Vele handen maken licht werk ..... ma en pa zijn dan soms wel vervelende zeuren hun arbeid wordt wel op prijs gesteld.
Giel de jongste van onze 4 kids gaat een eigen zaak beginnen. Een taverne met kinderspeeltuin midden in de bossen 5 minuutjes van onze deur. Er wordt daar nu dus druk geschildert, geveegd en gepoetst om alles netjes en fris te krijgen. De opening is voorzien op 4 april.
Ik ben nog heel maar stijf en krakend door het ongewone werk. Ik weet dus weer hoeveel spieren ik heb en vooral de minst gebruikte spelen nu parten.
De honden hebben hun aandacht ook nodig en vooral beweging dat moet er dus telkens ook nog tussendoor.
Twee weken geleden hebben we er nog eentje bijgekregen een teefje van 10 maand.
Het zijn nu dus 3 Hooligans ipv. 2.
De dagen zijn tekort en 's avonds zak ik meer uitgeteld op de bank dan dat ik nog fut heb om te puteren. Ik hoop over ? tijd niet meer in 4-voud te hoeven zeuren over : licht uit, deur toe, rommel opruimen, vuile was aan de machine .... en zeker weten wanneer de werkzaamheden op alle fronten onder controle zijn dan komt de inspiratie en de ijver om te bloggen over de capriolen van de Sluise beagles weer kriebelen.