zaterdag 19 januari 2008

Een bol wol

Zaterdagmorgen 7 uur, de bel gaat, wat is dat nu we laten onze stemmen horen ten teken dat we geen bezoekers dulden op dit vroege uur. Die bezoeker is niet op de hoogte van ons vrouwke haar ochtendhumeur, wij wel en daarom vinden we het raadzamer ons 'koest' te houden het eerste uur dat ze rondscharrelt. Ze heeft 's morgens tijd nodig om op temperatuur te komen, een diesel die moet ook eerst warmdraaien voor ie op topsnelheid kan.
Wat is dat nu .... een doos ??? is de pakjesdienst zo vroeg al op pad ?

Wat een flauwe grap, denkt ze nu echt dat wij geloven dat pups door de post worden gebracht ? Wij hebben wel degelijk goed opgelet tijdens de bloemmetjes en bijtjes les.

Jakkes is dat wel een pup ? Een bol wol op poten ja !
Volgens haar een echte rashond, ja watte daar zijn nog kosten aan hoor !
Zeg nu zelf dat kapsel da's toch echt geen reclame voor die kapper.

Wat is dat toch met die vrouwmensen zogauw er een pup of baby in de buurt is dan gaan ze van OHHH, AHHHH, hoe lief ......

LIEF ???? een lastpak ja, dat plast en poept in huis, dat neemt alle favoriete plaatsjes in, vindt zichzelf heel wat, krijgt extra voer waar wij alleen maar naar mogen kijken.






Op tijd en stond achter het hekken ja ...
Enne om 8 uur naar huis !!! hebben wij tenminste haar weer voor onszelf.

Positief idee achter heel dit puppysitten .... we hebben vandaag wat kunnen uitvreten en dan met een hooghartige blik naar dat klein mormel kijkende van : tja die pup hé die heeft dat gedaan.
't was het proberen waard maar ze is niet van gisteren. Jammer.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, ja en maar doen of jullie het puppenbeest niet leuk vinden, maar ondertussen toch verzorgen!

Bolletje wol is toch wel lief? Maar zeg eens wat is het voor ras? Wist niet dat er nog meer rassen waren, Beagle is toch het enige echte ras?

Laat me raden, een Nova Scotia Duck Tolling Retriever? Of liggen jullie nu over de grond te rollen van het lachen om zoveel domheid?

Anoniem zei

Ja hoor wij beagles zijn het 'blauw bloed' onder de hondenrassen.
Een neen wij rollen niet over de grond van 't lachen, zouden we niet durven :-) is idd een toller.
Gelukkig is puppy naar huis en kunnen wij weer op haar schoot zitten.

Anoniem zei

van Fame,
excuseer maar "bolleke wol" kan ik accepteren voor zo een mormel,maar hoor ik daar die andere gevlekte schepsels het over nen echte hond hebben met blauw bloed? Op de edele naam hond; daar heeft maar een ras het recht op en wij zijn ofwel geel, zwart,of chocolade,en hebben geen vlekjes nodig om er charmant, edel en fantaéstisch uit te zien!